Kinsey Wolanski, tânăra care a invadat terenul de joc la finala UEFA Champions League, a fost o imagine greu de uitat pentru câţiva dintre jucătorii lui Liverpool.

Kinsey Wolanski a ajuns în centrul atenţiei după ce a intrat pe terenul de pe Wanda Metropolitano în timpul finalei dintre Liverpool şi Tottenham. Chiar dacă a petrecut cinci ore după gratii într-o închisoare din Spania, tânăra susţine că efortul a meritat.

Numărul de urmăritori pe Instagram a trecut în câteva ore de la sute de mii la peste două milioane, iar reclama pe care a făcut-o site-ului deţinut de iubitul ei a fost evaluată la peste patru milioane de euro!

Se pare că printre fanii tinerei se numără şi câţiva dintre jucătorii lui Jurgen Klopp. „Nu o să dau nume, dar câţiva dintre ei mi-au trimis mesaje private. Unul mi-a trimis nişte inimioare, altul mi-a spus că m-a văzut la meci. Nu ştiam cine sunt până nu m-am uitat la profilurile lor. Oricum, nu le-am răspuns fiindcă am un iubit” – a declarat Wolanski pentru The Sun.