FOTO | NU TOȚI EROII POARTĂ PELERINE! Un rapidist a salvat viața unui tânăr care a căzut la metrou!

Un suporter rapidist a demonstrat că orice om poate deveni un erou dacă își propune. Acesta a salvat viața unui tânăr care se afla în pericol la metrou.

Un tânăr de doar 18 ani a decis să se sinucidă şi a sărit în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. El a fost scos de sub roțile trenului de mai multe echipaje. Acesta era în viaţă, conştient şi suferise multiple trumatisme craniene. Mihai Daniel este voluntarul SMURD care a ajuns primul și l-a salvat pe tânăr.

Am dat ferm pe toată lumea la o parte, mi-am scos lanterna, m-am pus pe burtă și am început să vorbesc cu „Andrei”. Am vorbit calm, l-am liniștit, l-am întrebat ce îl doare, unde este lovit și cum a ajuns acolo. A apărut apoi și UTIM, domnul doctor foarte tânăr şi extrem de draguț, mi-a spus: ”Voluntare, zi tot ce știi!” și i-am înșirat toate informațiile.” a explicat salvatorul pe Facebook.

”SUNTEM MÂNDRI DE TINE, MIHAI! 

Mihai Daniel Moldoveanu (foto, centru, cu eșarfă la gât) este voluntar în cadrul proiectului “Există un erou în fiecare dintre noi”, iar în urmă cu câteva zile a salvat viața unui tânăr de 18 ani ce a căzut pe șine, la metrou, în stația Costin Georgian. Și este RAPIDIST!” a fost mesajul postat de pagina de Facebook FC Rapid 1923.

SUNTEM MÂNDRI DE TINE, MIHAI! 👏👏👏Mihai Daniel Moldoveanu (foto, centru, cu eșarfă la gât) este voluntar în cadrul…

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Vezi și FOTO | Rapidiștii au avut parte de scoruri-fluviu în Liga a 3-a! ”Care este cea mai frumoasă bucurie de gol?”