FOTO | Naţionala, amical caritabil la Mogoşoaia! Unde ajung tricourile tricolorilor

Mirel Rădoi a reacţionat repede după anularea amicalului cu Norvegia! În seara în care era programată revanşa contra nordicilor, tricolorii au jucat între ei un meci amical la Mogoşoaia.

La partida disputată la finalul antrenamentului, jucătorii au purtat echipamentele oficiale, iar tricourile vor fi donate pentru sprijinul victimelor accidentului tragic de la Piatra-Neamţ. Fotbaliştii au purtat banderole negre în timpul partidei pe care selecţionerul a urmărit-o din tribune.

“Scorul nu contează, important e că “roșii” lui Bălgrădean, Marin, Țîru sau Nedelcearu, alături de “galbenii” lui Tătărușanu, Albu, Camora sau Dică (transfer de ultimă oră!), au înlocuit cu fotbal partida anulată. Și că au dovedit staff-ului cât de pregătiți sunt pentru victorie la Belfast, în ultimul meci al anului pentru România!” – a fost relatarea meciului inedit pe site-ul oficial al FRF.

Antrenament înaintea plecării

Înainte de plecarea spre Belfast, tricolorii au efectuat încă o şedinţă de pregătire în dimineaţa zilei de luni.

Jucătorii lui Mirel Rădoi au primit şi rezultatele ultimelor teste COVID-19 efectuate. Atât fotbaliştii cât şi staff-ul echipei naţionale au primit rezultate negative.

Irlanda de Nord – România, ultimul meci al anului pentru tricolori, se va juca miercuri, de la 21:45, pe stadionul Windsor Park din Belfast.

sursa foto: FRF.ro