VIDEO-FOTO | Moş Crăciun a venit cu autocarul Universității Craiova, la echipa din Bănie. Ce dorințe și-au pus oltenii

Moş Crăciun nu i-a ocolit pe juniorii de la Academia Universităţii Craiova nici în acest an. Acesta a folosit autocarul echipei pentru a ajunge în cantonamentul oltenilor, din Lunca Jiului.

Antrenorul Craiovei, Cornel Papură, își dorește un trofeu pentru anul următor: „Copiii mi-au spus că își doresc să ajungă la prima echipă și noi vom face tot ce depinde de noi ca ei să reușească. I-am cerut lui Moș Crăciun să fim sănătoși, să avem putere de muncă și să aducem un trofeu la Craiova în anul care urmează. Da, credem în Moș Crăciun. Îi ceream jucătorii când eram mic

corneliu-papura-suparat

Căpitanul Nicuşor Bancu vrea titlul de campion al Ligii I.

Mă bucur că l-am putut ajuta pe Moș Crăciun. Mi-ar fi plăcut să fim pe stadion, dar este bine și așa și mă bucur că am putut oferi o bucurie copiiilor. I-am cerut ca în acest an să luăm titlul”, a spus Bancu.

mos3

Sorin Cârțu, președintele grupării oltene, a spus că își dorește ca viața să revină la normal:

Sunt niște condiții pe care trebuie să le acceptăm, trebuie să ne adaptăm. Dacă ar fi să îi cer ceva lui Moș Crăciun, i-aș cere viața de anul trecut, să ne redea viaţa pe care o aveam înainte de pandemie. Pentru echipă i-am cerut ce ne-ar satisface pe toți cei care iubim această echipă, trăim pentru ea, să ia campionatul, Cupa României. Anul acesta să fie unul bogat. Să nu mai ratăm ocazia pe care am avut-o anul trecut.

mos2

Managerul general Marcel Popescu susține că dacă nu ar fi fost pandemia, Universitatea ar fi câștigat titlul de campioană: „Dacă nu ar fost această nebunie și acest virus, care a pus omenirea în genunchi, probabil ați fi discutat cu echipa campioană, dar trecem peste toate, încercăm să fim puternici”.

Citește și Drama unui fost fotbalist din Liga I. Mama lui s-a sinucis, a pierdut toți banii și muncește pe șantier