Este de notorietate faptul că Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, este fan al rețelelor de socializare.

Pe pagina personală de Facebook, oficialul roș-albaștrilor postează constant mesaje cu tentă ironică la adresa rivalilor din Ștefan cel Mare. De ”săgețile” lui MM nu scapă nici sportivi sau personalități din afara țării. Ultima ”victimă” a fost bifată aseară în timpul celei de-a doua semifinale a Ligii Campionilor, Barcelona – Liverpool, 3-0.

Citește și VIDEO | Messi a ajuns la 600 de goluri pentru Barcelona: „Nu e totul încheiat!”

Arturo Vidal, mijlocașul de 31 de ani al Barcelonei, a avut miercuri seară o evoluție modestă în fața ”cormoranilor”. Jocul slab practicat de chilian l-a enervat la culme pe Mihai Stoica și l-a determinat să posteze un mesaj ironic la adresa starului Barcelonei. Bineînțeles, nici ”câinii roșii” nu au fost iertați: „Vidal o avea clauză ca Șerban la Dinamo?”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Ionuț Șerban, 23 de ani este mijlocașul defensiv al lui Dinamo. Tânărul jucător cu origini prahovene a fost transferat de clubul din Ștefan cel Mare în 2013 de la Sportul Studențesc. Șerban are stipulat în contract o clauză de reziliere imensă, clauză impusă la acel moment de patronul ”studenților”, Vasile Șiman. Astfel, dacă alb-roșii ar dori să rezilieze contractul cu jucătorul, Șiman ar trebui să primească nu mai puțin de 1.000.000 de euro.