FOTO | Mihaela Buzărnescu, profesoară în Franța! “Mi-am împărtășit experiența cu elevii”

Mihaela Buzărnescu a încheiat un sezon dezamăgitor în circuitul WTA, în care a ieșit din ierarhia primelor 100 de jucătoare ale lumii. Românca a participat la o acțiune educativă în Franța, unde le-a vorbit elevilor despre experiența de sportiv de top.

În orașul Saint-Dié-des-Vosges, Mihaela Buzărnescu a vizitat o școală, alături de Irina Bara, franțuzoaica de origine română Victoria Muntean și franțuzoaica Chloe Paquet.

Cele patru jucătoare de tenis au fost invitate să le vorbească elevilor despre provocările întâmpinate de sportivii de performanță și despre importanța sportului.

Înapoi la școală, dar de această dată în Franța! Am fost încântată să-mi împărtășesc experiența cu niște elevi extraordinari și, de asemenea, am învățat multe de la ei! Vă mulțumesc pentru că m-ați invitat, Saint-Die! Partenerele mele au fost Irina Bara, Victoria Munteanu și Chloe Paquet“, a scris Mihaela Buzărnescu pe Twitter.

Mihaela Buzărnescu (31 de ani) a ajuns până pe locul 20 WTA în 2018, a câștigat un turneu WTA (San Jose 2018) și a jucat alte două finale (Hobart 2018, Praga 2018).

Spynews.ro