Simona Halep (locul 2 WTA) așteaptă cu entuziasm turneele pe zgură din acest sezon, având în vedere că este suprafața de joc pe care a dat cel mai bun randament în ultimii ani. Constănțeanca va trebui să apere trofeul cucerit la Roland Garros și foarte multe puncte în clasamentul mondial.

‘Super Simo’ s-a pregătit la București pentru sezonul de zgură și este încrezătoare că poate să repete performanțele de anul trecut.

Un nou sezon de zgură. O nouă provocare. Amintiri minunate. Să ne simțim bine! Roland Garros, ne vedem în curând„, a scris Simona pe Instagram.

Potrivit site-ului WTA, Simona Halep a avut cele mai bune cifre pe zgură în 2018 și 2017. Au fost analizate date privind serviciul, returul sau mingile de break fructificate.

Mai întâi, Simona va juca pentru România în Fed Cup, în semifinala împotriva Franței, la Rouen.

Va urma turneul de la Stuttgart, din perioada 22-28 aprilie, competiție din categoria Premier dotată cu premii totale în valoare de 886.077 de dolari.

Halep (27 de ani) nu a trecut niciodată de semifinale la Stuttgart. Anul trecut, Simona s-a oprit în faza sferturilor de finală.

Iată cum va arăta restul sezonului de zgură pentru Simona Halep:

Turneul de la Madrid, 4-11 mai

-competiție din categoria Premier Mandatory, cu premii în valoare de 7.021.128 de dolari.

Turneul de la Roma, 13-19 mai

-competiție din categoria Premier 5, cu premii în valoare de 3.425.538 de dolari.

Grand Slam-ul Roland Garros, Paris, 26 mai – 9 iunie

-competiție cu premii în valoare de 42.661.000 de euro.