Fostul ciclist Lance Armstrong a suferit un accident teribil și a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital, după ce a căzut de pe bicicletă pe un traseu din statul american Colorado.

Armstrong (46 de ani) s-a retras din ciclismul profesionist în 2011, dar a continuat să participe la curse destinate amatorilor.

Fostul campion în Turul Franței a avut nevoie de o tomografie computerizată (CT) pentru a elimina posibile leziuni la nivelul capului.

Câteodată ești ciocanul, alteori ești cuiul. Traseul Tom Blake a încercat să mă facă knock-out azi. Am primit o lovitură puternică la cap și m-am dus la spitalul Aspen Valley pentru verificări. În cei 46 de ani de până acum, aș fi refuzat astfel de controale. Dar nu și acum„, a transmis Lance Armstrong prin intermediul contului de Facebook.

Cel mai cunoscut ciclist din lume, Lance Armstrong a fost deposedat de toate succesele din Turul Franței (1999-2005), după anchetele anti-doping. El a recunoscut că a făcut transfuzii sangvine, a luat testosteron, cortizon şi hormoni de creştere.