Ioan Hora a ajuns deja sub comanda lui Mihai Teja. Atacantul în vârstă de 30 de ani şi-a început antrenamentele alături de coechipieri în catonamentul FCSB de la Marbella.

Hora ar putea fi principalul atacant al vicecampioanei în cazul în care Gnohere va fi transferat în pauza de iarnă. Cu un salariu de 10.000 de euro pe lună, fostul jucător de la CFR Cluj, ASA Tg. Mureş sau Pandurii este marea speranţă a lui Gigi Becali. Finanţatorul l-a comparat cu Luis Suarez atunci când a semnat contractul cu FCSB.

Apropiaţii lui Hora au dezvăluit că atacantul, care şi-a asigurat liniştea financiară, era tentat chiar să îşi încheie cariera. Contractul oferit de FCSB l-a convins pe Hora să revină în Liga 1.

Ioan Hora a fost golgeterul Ligii 1 în România, cu 19 goluri, în sezonul 2015-2016, când evolua pentru Pandurii Târgu-Jiu.

La antrenamentele roş-albaştrilor din Spania a apărut şi un oaspete surpriză. Selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, i-a urmărit la lucru pe jucătorii care vor face parte din lotul pentru EURO 2019.

Sub comanda lui Rădoi, naţionala de tineret va efectua un stagiu de pregătire în luna martie. Tricolorii vor întâlni Spania şi Danemarca în cantonamentul de o săptămână care va avea loc în Spania.