Hristo Stoichikov a ajuns la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu foştii adversari din duelurile cu România, Hagi, Balint sau Marius Lăcătuş.

Câştigătorul Balonului de Aur din 1994 colaborează cu o televiziune mexicană şi realizează o serie de interviuri cu foste glorii ale fotbalului românesc.

Gabi Balint se numără printre intervievaţii lui Stoichikov. Fostul atacant al Stelei a postat fotografii de la întâlnirea cu fostul jucător al Barcelonei şi a povestit despre ce a discutat cu bulgarul.

 „Ne-am întâlnit după mulți ani. Ne-am adus aminte cum ne ciondăneam pe teren. Am vorbit despre cariera mea, despre Cupa Campionilor Europeni. El face niște interviuri cu mai mulți fotbaliști români, în special cu cei care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua. Au fost și Lăcătuș, Hagi, Iordănescu…

Am stat de vorbă despre fotbal, despre cum era fotbalul din România înainte. Mi-a spus că singura parte bună a comunismului a reprezentat-o disciplina. Jucătorii din ziua de azi nu mai sunt la fel de disciplinați.

El a venit aici pentru tragerea la sorți. I-am spus că s-ar putea să jucăm cu ei marea finală (n.r din barajul pentru Euro 2020). Pare rupt de fotbalul bulgar. El a rămas la fel de haios. E același, doar că a albit. Eu n-am albit!, a spus Balint.

Publicată de Gabi Balint pe Joi, 28 noiembrie 2019

Publicată de Gabi Balint pe Joi, 28 noiembrie 2019