Mauro Icardi, 26 de ani, a intrat în conflict cu oficialii lui Inter. Ruptura s-a produs pe fondul cerințelor mari ale atacantului pentru prelungirea contractului.

Atacantul cotat pe transfermarkt la 100 de milioane de euro nu a mai jucat pentru Inter în ultimele 4 meciuri. Oficialii clubului i-au retras banderola de căpitan în urma unor neînțelegeri apărute între echipă și jucător.

După ce presa din Italia a anunțat că Juventus este foarte aproape să îl transfere pe Icardi, acesta a postat o fotografie în care a transmis un mesaj suporterilor: ”Rămân la Inter.”

„În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, am decis să rămân la club. Pentru că iubesc aceste culori. Am jucat cu dureri până când mi-au dat lacrimile la finalul jocurilor, am suferit și în zilele de după acele meciuri. Dar am decis mereu să intru pe teren, în ciuda sfaturilor primite de la doctori. Toate astea, pentru că atunci când intru pe teren uit de durere și am un singur obiectiv: să dau totul pentru aceste culori.

Mi-am învățat copiii că să câștigi e greu, dar a câștiga cu Inter are o altă însemnătate. Am respins multe oferte, pe care mulți fotbaliști profesioniști chiar n-ar fi în stare să le refuze.” a fost mesajul lui Icardi.

View this post on Instagram

🙏 #MI9

A post shared by Mauro Icardi – MI9 (@mauroicardi) on