FOTO | Halep pregătește debutul în noul sezon! Care este echipa Simonei

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, se pregătește în țară pentru noul sezon. Românca s-a fotografiat alături de echipa ei, din care face parte și Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României. Halep a încetat colaborarea cu australianul Darren Cahill, care a vrut să fie alături de familie.

Segărceanu nu este în mod oficial noul antrenor al Simonei, dar supervizează toate antrenamentele constănțencei. Căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României a anunțat că Halep se va pregăti în țară până la sfârșitul anului.

În ianuarie 2019, Simona Halep (27 de ani) va participa la doar două turnee: Sydney (7-13 ianuarie), Openul Australiei (14-27 ianuarie).

Românca nu s-a înscris la Shenzhen (China), deși este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu.

halep program ianuarie

Andrei Cristofor (fizioterapeut), Teo Cercel (preparator fizic), Vasile Antonescu (partener de antrenament, jucător activ – cea mai bună clasare: locul 362 ATP) și Florin Segărceanu formează echipa Simonei Halep.

Simona Halep și Darren Cahill (53 de ani) au colaborat din ianuarie 2015. Sub îndrumarea australianului, constănțeanca a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018).

Obiectivul în 2019: “Un nou trofeu de Mare Șlem”

Wimbledon este ținta Simonei. Cel mai bun rezultat înregistrat până acum rămâne semifinala din 2014. În acest an, Halep a fost eliminată încă din turul al treilea.

halep wimbledon

Dacă problema la spate se va rezolva, atunci voi avea posibilitatea să muncesc, am încredere că va fi bine. Îmi doresc un nou trofeu de Grand Slam, este un ţel de fiecare an. Roland Garros-ul l-am câştigat, acum obiectivul este Wimbledon. E greu să spun acum cum mă voi simţi la începutul anului competiţional. Am încredere că va fi un an bun, deşi poate va fi mai greu la început, pentru că nu am avut foarte multe meciuri pe acest sfârşit de sezon.  Sunt gata să o iau de la capăt, să-mi setez un nou obiectiv“, a spus Halep pentru Tennis World USA.