FOTO | Gest nobil al fanilor petrolişti! Sacrificiu în plină pandemie

fani-petrolul

Suporterii Petrolului au arătat încă o dată că sunt la înălţime şi în afara stadioanelor. Fanii găzarilor au iniţiat o campanie de donare de sânge, într-o perioadă în care foarte multe persoane sunt izolate la domiciliu.

Starea de fapt face ca resursele aflate la dispoziţia medicilor şi a pacienţilor aflaţi în spitale să fie limitate din acest punct de vedere. În aceste condiţii, ultraşii au anunţat că nu vor ezita să doneze sânge la centrul de recoltare din Ploieşti.

“Având în vedere faptul că ne confruntam cu o scădere a numărului de donatori datorată răspândirii rapide a noului virus Covid19, grupul Maniacs 2001 din Peluza Latină a dat startul unei campanii numite “Peluzele Donează Sânge”, prin care încurajează ultrașii din toată România să se mobilizeze” – a fost mesajul fanilor din Peluza Latină

Publicată de Peluza Latina pe Luni, 30 martie 2020

Şi ultraşii din Peluza I llie Oană au anunţat că vor adera la campania iniţiată de fanii din gruparea Maniacs 01.

“Salutăm inițiativa camarazilor noștri de la Maniacs 2001! Aceștia au pornit o campanie numită ” Peluzele doneaza sânge” îndemnând astfel cât mai multa lume să ajute în aceste timpuri dificile cu care ne confruntăm. Peluza I Ilie Oană va participa la aceasta campanie și vă îndeamnă și pe voi să faceți același gest nobil” – a fost mesajul de susţinere al fanilor de la Peluza I.

Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti funcţionează zilnic, de la ora 07:30, la adresa Şoseaua Vestului, nr. 24.