FOTO | FCSB are cu ce se mândri! Ei sunt jucătorii roș-albaștrilor convocați la echipele naționale

Cosmin Contra și Mirel Rădoi au anunțat listele jucătorilor convocați pentru echipele naționale. FCSB, vicecampioana României, se mândrește cu 6 fotbaliști!

Luna aceasta, naționala României debutează în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, turneu final la care Arena Națională va găzdui patru partide. Primele două meciuri din campania de calificare sunt cu Suedia și Insulele Feroe.

De asemenea, naționala U21 se pregătește pentru Campionatul European din vară. Jucătorii convocați de Mirel Rădoi se vor antrena în cantonamentul din Spania. Naționala de tineret va juca două meciuri amicale, cu Spania (21 martie) și cu Danemarca (25 martie).

”Șase jucători convocați la echipele naționale! FCSB anunță că șase dintre jucătorii noștri au fost convocați de selecționerii Cosmin Contra și Mirel Rădoi pentru jocurile pe care România și România U21 le vor disputa în următoarele două săptămâni.

Astfel, Romario Benzar va face parte din lotul cu care România va aborda partidele cu Suedia (23 martie, Stockholm) și Insulele Feroe (26 martie, Cluj-Napoca), din preliminariile EURO 2020.

De partea cealaltă, Mirel Rădoi a convocat, pentru jocurile amicale ale României U21 cu Spania (21 martie, Granada) și Danemarca (25 martie, Marbella Football Center), cinci roș-albaștri: Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Dennis Man.

Clubul nostru le urează tuturor mult succes și îi așteaptă să revină sănătoși la jocurile echipei noastre!” au postat roș-albaștrii pe Facebook.

Șase jucători convocați la echipele naționale!FCSB anunță că șase dintre jucătorii noștri au fost convocați de…

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 16 martie 2019

”Aș fi vrut să am toți jucătorii la lot. Mi-aș dori să am mai mulți fotbaliști, dar decizia îi aparține lui Contra.” a declarat Mihai Teja, antrenorul formației din Capitală.