RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | Fanii lui Arsenal promit spectacol! „Sunt invitați toți fanii fotbalului”

Arsenal rămâne o echipă foarte iubită, chiar dacă și în acest sezon din Premier League lupta la titlu se va da între Liverpool și Manchester City.

Timp de trei zile, Cluj-Napoca va fi anul acesta gazda celei de-a VII-a Adunări Naționale a Arsenal Romania Supporters Club. În cadrul unui eveniment dedicat tunarilor și tuturor iubitorilor fotbalului englez, ARSC (organizație afiliată și recunoscută oficial de către celebra echipă Arsenal FC) va sărbători nouă ani de activitate și șase ani de la recunoașterea oficială de către clubul din Nordul Londrei.

ARSC invită toți fanii fotbalului și suporterii echipei Arsenal din România, la o aniversare inedită care va avea ca atracție principală, turneul de minifotbal și vizionarea etapei a XI-a de Premier League: Arsenal – Wolves (sâmbătă 17:00). Va fi pentru a doua oară când Cluj-Napoca va găzdui un astfel de eveniment național, pentru fanii Arsenal din România, dupa cel din 2015.

La eveniment și-au anunțat prezența un număr considerabil de tunari români din București, Craiova, Satu-Mare, Piatra Neamț, Timișoara, Brașov, Ploiești, Galați, Iași, Târgu Mureș, Baia Mare, Constanța, Pitești și, bineînțeles, Cluj-Napoca.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare