Antrenorul australian Darren Cahill se va alătura echipei Simonei Halep pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen, China. Cahill și Halep n-au mai colaborat de aproape un an.

Înainte de a pleca spre China, Simona a transmis că abia așteaptă să lucreze din nou cu Darren Cahill, chiar dacă Daniel Dobre rămâne în echipa ei.

Din nou pe drum„, a scris Darren Cahill pe Instagram, care și-a făcut bagajul și i-a etichetat pe Simona Halep, Theo Cercel și Daniel Dobre.

Sub îndrumarea lui Darren Cahill, Simona Halep a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018). Cei doi au lucrat împreună din ianuarie 2015 până la începutul acestui an.

Într-un interviu recent, Simona și-a manifestat încrederea că, alături de Darren Cahill, are șanse mari să câștige alte trofee de Mare Șlem.

Simona Halep (locul 5 WTA) n-a mai jucat de aproape o lună și s-a confruntat cu probleme fizice la spate. În ultima vreme, a făcut tratament și exerciții fizice intense și susține că este aptă de joc.

Turneul Campioanelor este programat în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie și oferă premii record în valoare de 14 milioane de dolari.

Cele opt jucătoare care vor concura la Turneul Campioanelor 2019 sunt: australianca Ashleigh Barty, cehoaica Karolina PliskovaSimona Halep, canadianca Bianca Andreescu, japoneza Naomi Osaka, cehoaica Petra Kvitova, ucraineanca Elina Svitolina și elvețianca Belinda Bencic.