FOTO | Darren Cahill, atuul Simonei Halep la Turneul Campioanelor! Mesajul transmis de antrenor

Antrenorul australian Darren Cahill se va alătura echipei Simonei Halep pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen, China. Cahill și Halep n-au mai colaborat de aproape un an.

Înainte de a pleca spre China, Simona a transmis că abia așteaptă să lucreze din nou cu Darren Cahill, chiar dacă Daniel Dobre rămâne în echipa ei.

Din nou pe drum“, a scris Darren Cahill pe Instagram, care și-a făcut bagajul și i-a etichetat pe Simona Halep, Theo Cercel și Daniel Dobre.

Sub îndrumarea lui Darren Cahill, Simona Halep a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018). Cei doi au lucrat împreună din ianuarie 2015 până la începutul acestui an.

Într-un interviu recent, Simona și-a manifestat încrederea că, alături de Darren Cahill, are șanse mari să câștige alte trofee de Mare Șlem.

Simona Halep (locul 5 WTA) n-a mai jucat de aproape o lună și s-a confruntat cu probleme fizice la spate. În ultima vreme, a făcut tratament și exerciții fizice intense și susține că este aptă de joc.

Turneul Campioanelor este programat în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie și oferă premii record în valoare de 14 milioane de dolari.

Cele opt jucătoare care vor concura la Turneul Campioanelor 2019 sunt: australianca Ashleigh Barty, cehoaica Karolina PliskovaSimona Halep, canadianca Bianca Andreescu, japoneza Naomi Osaka, cehoaica Petra Kvitova, ucraineanca Elina Svitolina și elvețianca Belinda Bencic.

Spynews.ro