FOTO | Coregrafia SENZAȚIONALĂ pregătită de Barcelona lui ”Don Andres”! Mesaj EMOȚIONANT la retragerea lui Iniesta

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, 34 de ani, și-a anunțat în urmă cu trei săptămâni plecarea după 20 de ani, de la formaţia catalană.

Duminică, 20 mai, Iniesta va juca ultimul său meci pentru formația blaugrana. Deja campioană în Spania, Barcelona va juca acasă cu Real Sociedad, într-un meci care se vrea a fi un adevărat spectacol în cinstea simbolului catalan.

În acest scop, oficialii clubului Barcelona au pregătit o coregrafie senzațională pentru mijlocașul spaniol, coregrafie pe care au prezentat-o pe contul de twitter. Intitulată ”Infinit Iniesta”, aceasta va fi afișată la tribuna a doua, în timp ce la fiecare dintre peluze fanii Barcei vor forma din cartoane colorate în galben numărul 8.

În vârstă de 34 de ani, Iniesta a fost legitimat la FC Barcelona de când avea 12 ani. El are în palmares 32 de trofee cu FC Barcelona. Este al doilea jucător ca număr de trofee din istoria Barcelonei, după Messi.

Mijlocașul spaniol are 4 Ligi ale Campionilor, 9 titluri, 6 Cupe ale Spaniei, 7 Supercupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Europei şi 3 Campionate Mondiale ale cluburilor.

Totodată, Iniesta este cel mai titrat jucător spaniol. Pe lângă trofeele de la Barcelona, Iniesta a câștigat, cu naționala Spaniei, titlul mondial în 2010 și de două ori pe cel european, în 2008 și 2012.