FOTO | Constantin Budescu, alături de șeici la antrenamentul lui Al Shabab

Constantin Budescu a ajuns în Arabia Saudită și urmează să fie prezentat la Al Shabab, echipa antrenată de către Marius Șumudică. Mijlocașul a fost fotografiat alături de șeici la unul dintre antrenamentele saudiților.

Budescu șeici 1

Budescu, pentru care FCSB va încasa 2,5 milioane de euro, a fost aşteptat la aeroport de către doi oficiali ai lui Al Shabab.

Budescu shabab

Constantin Budescu (29 de ani) a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu Al Shabab și va avea un salariu de un milion de euro pe sezon.

“Plec de la FCSB cu un regret, că nu am câştigat campionatul. A contat foarte mult şi faptul că la Al Shabab sunt mulţi români, că sunt Marius Şumudică şi staff-ul său. Altfel, mi-ar fi fost foarte greu acolo singur. Le doresc celor de la FCSB să ajungă în grupele Europa League”, a spus Constantin Budescu la plecarea din România.

Pentru internaționalul român este cel de-al doilea transfer la o echipă din străinătate, după experienţa nereuşită de la formaţia Dalian Yifang (liga a doua chineză), în 2016.

Constantin Budescu a reușit 13 goluri și 12 pase decisive în cele 37 de meciuri jucate pentru FCSB în sezonul trecut.

Sumudica Shabab

În urmă cu o lună, antrenorul Marius Şumudică a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al Shabab din Arabia Saudită. Ulterior, a fost transferat fundașul Valerică Găman, ultima oară la FCSB. Șumudică, Budescu și Găman vor lucra din nou împreună, după ce au devenit campioni ai României cu Astra Giurgiu.