FOTO | Ciprian Marica, victima unei fraude online! ”Ce fraier am fost”

ciprian-marica

Ciprian Marica, 33 de ani, a fost victima hackerilor pe rețelele de socializare!

Fostul internațional a anunțat că a fost țepuit de ”niște băieți deștepți”, iar acum a rămas fără pagină de Instagram. Marica a dezvăluit tot ce s-a întâmplat pe contul personal de Facebook.

Haideți să vă spun ce fraier sunt și cum mi-au blocat niște “băieți deștepți” contul de Instagram, ciprianmaricaoficial. Am primit un mail de la Instagram Official și nu mă uit ca fraierul să verific adresa de mail care era: [email protected] În acest mail îmi spun că vor sa îmi verifice Instagramul și să-l autentifice ca fiind oficial și pentru asta au nevoie de o poză cu mine și cu buletinul.

În mașină, cu buletinul în mână fără să stau prea mult pe gânduri, rog un prieten, “fă-mi mai repede o poză să le trimit la ăștia să-l pună și mie văzutul ăla albastru” și, hop, le trimit poza. În așteptarea cerculețului albastru de autentificare, am primit un mare “disabled account” și dacă vreau contul înapoi trebuie sa plătesc “a compensation” Ce am făcut ?! 
Încerc să mă conectez din nou și mai primesc un mail de la Facebook de data asta :)) vă atașez adresa de mail de la care am primit, că o dată am fost fraier, a doua oară mă uit. Văd că Facebook-ul nu au reușit să-l blocheze.

Acum întrebarea este: a mai pățit cineva asta ? Știe cineva ce este de făcut și cum pot rezolva să îmi recuperez contul?” a fost mesajul postat de Ciprian Marica pe Facebook.

Buna seara 🙂 Haideți sa va spun ce fraier sunt și cum mi-au blocat niște “baieti deștepți” contul de Instagram,…

Publicată de Ciprian Marica pe Joi, 28 martie 2019