FOTO | Cine o consiliază pe Halep, după despărțirea de Cahill. “E bine pregătită fizic. Nu are dureri”

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României, supervizează antrenamentele Simonei Halep. Segărceanu a anunțat că liderul clasamentului mondial WTA este într-o condiție fizică bună și se va pregăti în țară până la sfârșitul anului.

Australianul Darren Cahill a anunțat că nu va mai fi antrenorul Simonei Halep începând din 2019, întrucât vrea să petreacă mai mult timp alături de familie. Românca va începe sezonul fără antrenor.

halep segarceanu

Simona este foarte bine, e bine pregătită fizic și a făcut un antrenament destul de intens, de 2 ore, la capacitate de 70-80%. Nu are niciun fel de dureri la spate, asta este vestea bună. Rămâne să se antreneze în țară până la sfârșitul anului, urmând ca pe 1 ianuarie să plece la Sydney. Nu e pusă înca la punct complet cu pregătirea fizică specifică pentru tenis, dar e normal pentru că nu a mai jucat cinci săptămâni. Ea se va antrena aproape în fiecare zi câte un antrenament și, pe măsură ce va trece timpul, va ajunge să facă și două antrenamente pe zi.

Nu știu ce se va întâmpla, nu și-a ales încă un antrenor și, din câte știu eu, intenționează să meargă fără antrenor în Australia, să vadă cum este. Ea oricum mai colaborează cu Darren Cahill și sigur vor ține legătura având în vedere că sezonul începe în Australia“, a spus Florin Segărceanu pentru Gazeta Sporturilor.

halep cahill roland garros

Simona Halep (27 de ani) și Darren Cahill (53 de ani) au colaborat din ianuarie 2015. Sub îndrumarea australianului, constănțeanca a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018).

CITEȘTE ȘI -> Primul turneu la care participă Simona Halep în 2019. Posibile adversare