RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | Caroline Wozniacki, într-o ipostază inedită! Imaginile care au făcut senzație pe rețelele sociale

Daneza Caroline Wozniacki (29 de ani) a renunțat la tenisul profesionist la începutul acestui an. Wozniacki și-a surprins fanii după ce a postat fotografii în care apare doar în pantaloni scurți și bustieră pe munte, la o temperatură scăzută și înconjurată de zăpadă.

Caroline Wozniacki și soțul ei, David Lee, participă la un reality show în care trebuie să parcurgă diverse trasee montane și să-și testeze anduranța.

În programul TV pentru postul Discovery Networks Denmark, fosta jucătoare de tenis este îndrumată de către Wim Hof (60 de ani), un olandez recunoscut pentru rezistența la temperaturi extreme. Bărbatul a intrat în Cartea Recordurilor după ce a înotat cel mai rapid pe sub gheață, pe o distanță de 57,5 metri.

Wim Hof a reușit și o escaladare pe Everest, îmbrăcat doar în pantaloni scurți și ghete. A urcat doar până la 7200 de metri, din cauza unei accidentări la picior.

WOZNIACKI 1 scaled WOZNIACKI 2

Caroline Wozniacki (29 de ani) a reușit 635 de victorii în carieră, a câștigat 30 de titluri WTA și un trofeu de Mare Șlem (Australian Open 2018). A cucerit Turneul Campioanelor în 2017 și a fost lider mondial timp de 71 de săptămâni.

În 2018, daneza a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, o boala autoimună care provoacă dureri şi inflamaţii. Wozniacki a precizat că situația medicală și viața de familie au reprezentat motivele retragerii.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare