FOTO | Calificarea Croației în finala Cupei Mondiale l-a scos din sărite pe MM Stoica! “Mai lipsește să câștige trofeul egala Rusiei”

Franța și Croația sunt echipele calificate în finala Cupei Mondiale din Rusia, care se va disputa duminică, 15 iulie, de la ora 18:00, pe arena ‘Lujniki’ din Moscova. 

Performanța istorică a Croației de a se califica, pentru prima dată, în finala Cupei Mondiale nu a impresionat pe toată lumea. Deși, confruntarea din ultimul act al competiției, va fi o reeditare interesantă a semifinalei din 1998, atunci când croații au pierdut în fața reprezentativei ”cocoșului galic”, directorul sportiv al vicecampioanei, FCSB, Mihai Stoica susține că vom avea parte de o finală plictisitoare, din cauza nivelului jucătorilor lui Zlatko Dalic:

“Un turneu final anost nu putea să se încheie decât cu o finală neinteresantă. Mai lipseşte să câştige trofeul egala Rusiei şi Danemarcei, o echipă cu titulari de la Besiktaş, Sampdoria şi Frankfurt şi un selecţioner care a antrenat Dinamo Tirana şi Al-Hilal B”, a scris Mihai Stoica pe contul său de socializare.

Un turneu final anost nu putea să se încheie decât cu o finală neinteresantă. Mai lipsește să câștige trofeul egala…

Publicată de Mihai Stoica pe Miercuri, 11 Iulie 2018

Citește și FOTO | Presa din Anglia, după eliminarea de la Cupa Mondială: ”Avem din nou încredere în naționala noastră”