FOTO | Avalanșă de distincții pentru Simona Halep! Ultima recunoaștere primită de liderul WTA

Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local Călărași, astăzi, de la ora 16.30, în care este propusă conferirea titlului de cetățean de onoare Simonei Halep, numărul 1 mondial al tenisului feminin, câștigătoarea titlului de Grand Slam de la Roland Garros în 2018 și idolul unei generații.

În parteneriat cu Comunitatea Aromână din România –filiala Călărași, Primăria Municipiului Călărași o așteaptă în cursul zilei de miercuri, 28 noiembrie, la ora 12.00, pe Simona Halep în Călărași.

Citește și VIDEO | Ciocniri violente între suporterii lui Club Atlético All Boys si politie, la Buenos Aires! Imagini INCREDIBILE

halep locul 1

Conform realitateadecalarasi.net, programul evenimentului de miercuri, 28 noiembrie, cuprinde o vizită în biroul primarului Daniel Ștefan Drăgulin, urmată de prezența domnișoarei Simona Halep în Sala de Spectacole ”Barbu Știrbei” la un program artistic oferit de comunitatea aromână, înmânarea titlului de cetățean de onoare, declarații de presă și o sesiune de autografe.

Până atunci, Simona Halep și fostul său antrenor, Darren Cahill se relaxează împreună în Austria, acolo unde își petrec vacanța la schi. Chiar dacă colaborarea lor va înceta din 2019, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar acest lucru se poate observa foarte bine din imaginile postate de australian pe unul din conturile sale de socializare.

Fotografiile inedite sunt însoțite de mesajul: ”Îți mulțumesc pentru vacanța de sfârșit de sezon, Simona Halep.😊 Ski-ul te așteaptă când te vei retrage….cam peste 10 ani”.