Gigi Becali a dat afară un jucător după doar două meciuri disputate în Liga 1!

Andrei Marc (26 ani) a fost împrumutat de FCSB de la Chiajna în acest sezon și a bifat doar două apariții pentru formația din Capitală: eșecul cu Poli Iași, scor 1-2, și înfrângerea cu Voluntari, scor 1-3.

După ce mai mulți jucători accidentați au revenit la echipă, formația patronată de Becali i-a transmis lui Marc că nu mai are nevoie de serviciile acestuia. Fotbalistul s-a întors la Chiajna și a vorbit în cadrul unui interviu despre felul cum a fost tratat.

„În primul rând, glumind aşa amar, eu nu am înţeles ce am căutat la FCSB. Bine, nu îmi pare rău că m-am dus acolo, dar vin şi eu acum către dânşii cu o întrebare, una prin care nu vreau să supăr pe nimeni: Dacă ei ştiau că nu au nevoie de mine, atunci de ce m-au transferat?

Doar ca să mă dea afară, după două meciuri jucate în tricoul lor? E prima dată în viaţa mea când după ce am jucat două meciuri la o echipă sunt practic dat afară. Ei îmi făcuseră un program să mă antrenez cu echipa a doua, m-am dus şi acolo la câteva antrenamente, iar apoi am decis că este bine să reziliez. Nu puteam să joc prin Liga 3” a declarat Andrei Marc pentru ProSport.

550.000 de euro este cota de piață a lui Marc, potrivit transfermarkt.com.

Marc se va întoarce la Chiajna, însă nu își dorește să joace în eșalonul secund: ”Să fie clar: eu la Chiajna nu vreau să mai joc, iar cei de acolo ştiu acest lucru. Nu vreau să joc în Liga 2. Poate să mă şi plătească la timp, dar nu vreau să mai stau la Chiajna.

Eu am mai avut un memoriu băgat, iar ei ştiu care este poziţia mea. Le-am spus încă de când eram în Liga 1 că dacă ne vom duce în Liga 2 nu vreau să mai joc la ei. Eu am valoare mai mare de Liga 2” a mai spus fotbalistul pentru sursa citată.

Vezi și VIDEO | Tun financiar pentru FCSB! Becali, gata de o nouă lovitură: ”E vorba de multe milioane”