Fotbalistul care nu mai suportă clauza aiuritoare din contract: “Am fost mereu legat de mâini și de picioare”

Ionuț Șerban tot așteaptă să se încheie coșmarul care îl bântuie de măcar cinci ani. Legat de o clauză a contractului său care ar obliga-o pe Dinamo să achite 1 milion de euro dacă ar renunța la el, jucătorul își strigă disperarea. 

Fotbalistul de 24 de ani își dorește o despărțire de Dinamo din cauza faptului că este folosit prea puțin. Evident că roș-albii își doresc prelungirea contractului său pentru a evita să îi plătească fostului patron al Sportului Vasile Șiman suma stipulată în contract.

“Am ținut legătura cu Bogdan Bălănescu, cred că am avut convorbiri OK, să vedem ce va fi, nu e ceva închis. Nu vreau să-i fac probleme lui Dinamo. Am discutat doar despre prelungire, nu s-a vorbit de o sumă anume, n-am cerut mai mult, nici n-am ajuns la discuții despre bani de fapt.

Clubul vrea prelungire pe un an, eu sunt OK, dar problema mea cea mare e că nu joc! Restul, chestii financiare, le-am rezolva noi. Nu cred că eu câștig mult. Hai să privim adevărul în față: acum, în Liga 1, salarii mari sunt peste 10.000 de euro. Eu am avut și am cerut mereu salariu normal. Eu vreau niște garanții”, a declarat fotbalistul pentru gsp.ro.

serban dinamo

Ionuț Șerban este de 7 ani la Dinamo și își dorește o nouă provocare.

“Știu că pot mai mult, nu am pretenții exagerate. Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică! Am pus eu clauza aia nenorocită?! O urăsc! Nu e normal să fiu eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut undeva? 

Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”, a încheiat mijlocașul.

CITEȘTE ȘI –>> Ziua generalului! La mulți ani, Anghel Iordănescu! Povestea celui mai frumos moment trăit ca fotbalist