RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fotbalistul care l-a impresionat pe Ruben Albes: „Mi s-a părut foarte interesant”

Man, Coman, Mihăilă nu se numără printre fotbaliștii care să-i facă cu ochiul lui Ruben Albes. Antrenorul lui FC Hermannstadt a dezvăluit că a fost impresionat de Alexandru Mățan (21 de ani), care a evoluat sezonul trecut la Voluntari.

Mățan a revenit la Viitorul după ce i-a expirat împrumutul la FC Voluntari.

„Cunosc foarte mulți jucători din play-out, pentru că am urmărit toate jocurile, însă n-am avut timp să urmăresc toate echipele din play-off. Mi-a atras atenția un puști de la Viitorul, Alexandru Mățan. Mi s-a părut un fotbalist foarte interesant”, a spus Ruben Albes, potrivit Digi Sport.

Ruben Albes, încântat de nivelul fotbalistic din România: „Fotbalul românesc mi se pare foarte competitiv, iar nivelul fizic este foarte ridicat. În Liga 1 am găsit jucători tineri de perspectivă, cu foarte multă calitate. Nu pot să spun acum care ar fi minusurile fotbalului românesc.

Îmi pare foarte rău că nu ne putem bucura de prezența spectatorilor pe stadioane, din cauza pandemiei de COVID-19. Pasiunea suporterilor de aici este foarte mare”, a mai spus antrenorul echipei Hermannstad.

Citește și • Un dinamovist a trăit spaima vieții sale: “Sorin Oprescu nu mi-a dat nicio șansă să mai trăiesc!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare