RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fotbalistul care a refuzat să meargă la FCSB doar pentru meciul cu Slovan: „Ne gândeam să facem un lucru bun pentru România!”

Cei 4 fotbaliști de la Astra nu au fost singurele ținte ale lui Gigi Becali pentru întărirea lotului decimat de infectările cu coronavirus. 

Jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să îl aducă de urgență la FCSB special pentru meciul din această seară este mijlocașul celor de la FC Voluntari, Mihai Căpățână, dar în cele din urmă mutarea nu s-a mai realizat, deoarece clubul bucureștean a primit răspuns negativ din partea jucătorului, dar și din partea grupării de care aparține. Jucătorul cotat de clubul său la 1 milion de euro a refuzat să meargă la FCSB pentru meciul decisiv din această seară contra celor de la Slovan Liberec!

„Am mers la negocieri, am discutat şi cu conducerea clubului FCSB. Ne gândeam că facem un lucru bun pentru România. Ar fi bine dacă am avea două reprezentante în grupele Europa League, pe CFR Cluj şi FCSB. Nici el nu a dorit să se ducă pentru un singur meci.

A fost discuţia pentru un singur meci, iniţial. Regulamentar nu se putea doar pentru un singur meci, doar până în iarnă. Dacă Mihai avea o ofertă şi îi convenea clubului şi lui nu se mai putea transfera pentru că nu putea juca eventual la o a treia echipă în acest sezon”, a declarat Ioan Andone, președintele ilfovenilor, pentru Telekom Sport.  

Se pare că oricum cele două cluburi nu s-ar fi înțeles nici dacă ar fi fost vorba de un transfer definitiv. FCSB ar fi oferit 200.000 de euro pentru fotbalist, de patru ori mai puțin decât cere FC Voluntari.

„El nu a vrut, pentru că şi el se gândeşte la un transfer la o echipă din străinătate. Eu am fost la o discuţie cu Gigi Becali. Băiatul a zis că vrea să rămână la noi. Noi îl evaluăm la 1 milion de euro. Nu s-a pus problema să plece pe o sumă de transfer.

Nu, nu! Gigi a înţeles, toate lucrurile sunt în regulă. Nu era bine nici pentru Mihai. Competiţia e mare la FCSB. Dacă ne făceau o ofertă că-l cumpără, era altceva, dar s-a discutat despre altceva”, a mai precizat Ioan Andone.

Citește și Reacția lui Răzvan Lucescu după excluderea lui Al Hilal din Liga Campionilor Asiei: “E inimaginabil”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare