Fotbalistul care a făcut diferența în derby-ul din Cupa României: “S-a ridicat la cel mai înalt nivel!”

Dinamo s-a impus aseară în Cupa României, în urma succesului de pe teren propriu împotriva marei rivale, FCSB, cu scorul de 1-0!

Formația din Ștefan cel Mare a reușit să treacă de marea rivală în optimile Cupei României și au în acest moment ca principal obiectiv cucerirea trofeului. Dacă din punct de vedere financiar situația nu este una roz la Dinamo, pe plan sportiv, elevii lui Jerry Gane au reușit să le facă un cadou special suporterilor, care se luptă să țină clubul în viață de mai multe luni.

Fostul membru al Generației de Aur, Ilie Dumitrescu, a analizat partida de aseară și a mărturisit că marcatorul singurului gol, slovacul Adam Nemec (35 de ani), a fost cel care a făcut diferența în jocul lui Dinamo. Fostul jucător al Stelei este de părere că atacantul “câinilor” s-a ridicat la cel mai înalt nivel și a reușit să își arate calitățile la fiecare acțiune a echipei sale.

dinamo1 1

“Adam Nemec a făcut diferența, s-a ridicat la cel mai înalt nivel. Nu doar pentru că a marcat. Este un jucător care atacă foarte bine în duelurile aeriene, dar am fost impresionat de modul în care a gestionat majoritatea fazelor și de efortul pe care l-a depus. Îl vedeam pe final în zone laterale, zone moarte, făcând un efort extraordinar să scoată maximum de la fiecare acțiune!”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

La finalul partidei, managerul sportiv al clubului Dinamo, Mario Nicolae, a dezvăluit că discuțiile cu Adam Nemec în vederea prelungirii noii înțelegeri sunt foarte avansate, astfel că sunt șanse destul de mari ca atacantul slovac să continue sub comanda lui Jerry Gane.

“Suntem în discuții cu el (n.r. Adam Nemec), aproape am rezolvat. Lucrurile se îndreaptă spre bine și se vede în atitudinea lui de pe teren. Dacă ar fi fost supărat, e clar că n-ar fi avut evoluțiile acestea bune.”, a declarat Mario Nicolae, la finalul meciului cu FCSB.

Citește și “Câinii”, ironici la adresa marei rivale, după succesul din Cupă: “Nici nu știu dacă au observat panoul, e tristețe mare la ei!”