Fotbalistul care poate pune în mişcare mecanismul de la FCSB: ,,Când nu e el, echipa găseşte greu drumul spre poartă”

Sursa Foto: Profimedia Images FCSB

FCSB a pierdut aseară meciul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-2, şi a ratat şansa de a se desprinde în fruntea Ligii 1.

Golul lui Octavian Popescu din minutul 68 nu a fost de ajuns pentru FCSB ca să ia cel puţin un punct în întâlnirea de la Giurgiu, iar şansele au fost spulberate de golul lui Mitrea din minutul 81 al întâlnirii.

Octavian Popescu FCSB

Nana Falemi, fost fotbalist la Steaua, este de părere că în acest moment celor de la FCSB le lipseşte foarte mult Florinel Coman, care este accidentat. Falemi spune că fără el, jucătorii lui Toni Petrea găsesc foarte greu drumul spre paorta adversarilor.

,,FCSB este recunoscută ca fiind una dintre echipele care imprimă un ritm foarte bun jocului. Ei reuşesc, mai ales de când au venit Toni Petrea şi Thomas Neubert, să facă un salt fizic şi să îşi domine adversarii. Când întâlnesc un adversar care e la acelaşi nivel şi mai ales când nici nu câştigă, au senzatia că nu le-a ieşit nimic. 

falemi steaua

De fapt, în prima repriză s-a jucat de la egal la egal. Nu mă asteptam ca FCSB să domine şi s-a vazut că atunci când Florinel Coman nu joacă, FCSB are probleme în a găsi drumul spre poarta adversă. În plus, Octavian Popescu nu trage suficient de mult la poartă şi nici suficient de repede. Treaba asta a făcut ca FCSB să aibă puţine ocazii în prima repriză.”, a declarat Nana Falemi, pentru Pro X.

2 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Florinel Coman pentru FCSB în acest sezon, în cele 22 de meciuri în care a jucat.

5.500.000 de euro este cota de piaţă a jucătorului de 23 de ani, potrivit transfermarkt.com.

florinel coman profimedia 0600257048 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | Explicaţia pentru randamentul scăzut al lui Florinel Coman: ,,Putea să dea 3-4 goluri! Cât de ghinionist să fii?”