RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fotbalist celebru, condamnat la închisoare după ce l-a bătut pe un tânăr cu bâta de baseball!

Scenele desprinse parcă din filmele de acțiune i-au adus unui fotbalist cunoscut o condamnare la închisoare!

Instanța a decis ca agresorul să fie pedepsit cu trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare, pentru comiterea de acțiuni de violență în formă agravantă. Astfel, fostul fotbalist va fi nevoit să își ispășească acum sentința, după fapta pe care a săvârșit-o în urmă cu câțiva ani.

Fundașul francez, Antoine Conte (26 de ani), a fost judecat de către tribunalul din Reims, în urma unui incident care a avut loc în anul 2016. În urmă cu aproximativ patru ani, Conte a avut un conflict cu partenera sa în plină stradă, iar văzând ce se întâmplă, un tânăr de doar 19 ani a vrut să aplaneze discuta, moment în care fotbalistul a luat o bâtă de baseball și a decis să își facă dreptate singur.

Antoine Conte este legitimat în acest moment pentru formația israeliană Beitar Ierusalim și de-a lungul carierei de fotbalist profesionist a mai evoluat pentru echipe precum PSG și Stade Reims.

Citește și Ianis Hagi, sfaturi prețioase din partea unui fost star al lui Man. United: “Trebuie să aibă răbdare și să rămână puternic!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare