Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Jaime Penedo (37 de ani), s-a retras din fotbal!

Portarul din Panama a strâns 72 de apariții în tricoul lui Dinamo în toate competițiile. El a cucerit alături de formația din Ștefan cel Mare Cupa Ligii în sezonul 2016/2017. Acesta a plecat de la Dinamo în decembrie 2018. Tot anul trecut, el a fost singurul fotbalist din Liga 1 care a evoluat pentru Panama la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, fanilor echipelor la care am jucat de-a lungul carierei şi tuturor colegilor pe care i-am avut. Vreau să le mulţumesc şi colegilor de la naţională, în mod special grupului care a ajuns în Rusia. Pentru mine, echipa naţională va rămâne mereu pe primul loc. a declarat Penedo în cadrul unei conferințe de presă.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele, astăzi a fost o zi foarte specială pentru mine, pe care am vrut să o împărtășesc. A fost o onoare să vă slujesc în această primă călătorie a vieții mele profesionale, sunt veșnic recunoscător tuturor.”, a fost mesajul postat de fotbalist pe Instagram.