Fostul căpitan de la Dinamo înainte de revenirea în Ștefan cel Mare! ”Mi-aș dori să se lupte la titlu ca în 2017”

Dinamo și FC Argeș se întâlnesc luni, de la ora 20:30, în epilogul etapei cu numărul 27 din Liga 1.

Actualul jucător al argeșenilor, Antun Palic (32 ani), a prefațat întâlnirea cu fosta sa echipă, Dinamo. Adus de Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, în 2015, mijlocașul croat s-a evidențiat în tricoul ”câinilor” prin evoluții solide și a ajuns repede în inimile dinamoviștilor. A devenit și căpitan, al doilea croat din istoria lui Dinamo care a purtat banderola pe braț, după Alioșa Vojnovici.

Antun-Palic-dinamo

Antun Palic a declarat că, într-o astfel de întâlnire, este greu de anticipat un rezultat, iar revenirea în Ștefan cel Mare ca adversar pentru prima dată, va fi o situație specială pentru el.

”Eu sunt pregătit, dar nu știu dacă joc. (râde) Nu s-a făcut încă primul 11, nu am fost anunțați. Meciurile se diferențiază între ele, niciunul nu seamănă între ele. Avem un feeling bun, atmosfera este OK, încercăm să scoatem maximum din ultimele etape. Nu este o favorită între Dinamo și Argeș, fiecare se poate impune.

Este prima oară când joc împotriva lor. Da, am rămas cu foarte multe amintiri frumoase de la Dinamo, o să mă simt bine să joc din nou pe un stadion care mie mi-e drag. (râde) Chiar dacă Național Arena e mai frumoasă, acolo, la Dinamo acasă, e o atmosferă deosebită. Dinamo pentru mine a rămas ceva drag, de suflet. Vreau să joc bine, să-mi ajut colegii și dacă voi marca, sincer, mă voi bucura, dar nu voi celebra.”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo, conform gsp.ro.

palic

Referitor la situația tensionată în care a ajuns trupa lui Jerry Gane, jucătorul revelației FC Argeș a mai declarat: ”Fanii fac o treabă extraordinară ajutând echipa și susținând clubul să nu intre în colaps. Chiar mi-aș dori să rezolve toate problemele, iar Dinamo să ajungă din nou să se lupte la titlu ca în 2017. Îi salut cu căldură pe toți dinamoviștii, mi-ar fi plăcut să se joace cu suporteri pe stadion, derby-urile cu rivalii sunt printre cele mai frumoase momente din viața mea. Am marcat în astfel de dueluri, te simți fotbalist!”.

Antun Palic are un gol și două pase decisive în acest sezon pentru FC Argeș.

CITEȘTE ȘI –>> Decizie surprinzătoare luată de Dinamo înaintea meciului cu revelația FC Argeș