Foștii colegi sar în apărarea lui Ionel Dănciulescu: „Merita mai mult respect”

Contractul lui Ionel Dănciulescu a fost suspendat de Bălănescu, după ce directorul sportiv al lui Dinamo a încercat să ajute clubul cu 50 de mii de euro.

• Contractul lui Dănciulescu, suspendat după ce a încercat să ajute clubul Dinamo cu 50 de mii de euro

Florentin Petre (44 de ani), fost coleg cu „Danciu” la Dinamo pe vremea când cei doi erau jucători, a vorbit despre ce se întâmplă la Dinamo și a subliniat că Dănciulescu ar fi trebuit să se bucure de mai mult respect.

„Ionel Dănciulescu are un super caracter, m-am înțeles foarte bine cu el. A făcut istorie în Liga 1, ne-am ajutat reciproc cât am fost colegi.

Ionel e un băiat cu un suflet foarte mare, el vrea să ajute, de-aia a și rămas acolo. A gândit prima dată cu sufletul, apoi profesional. A fost unul dintre dezavantajații clubului. Știu cam tot ce se întâmplă acolo. Danciu merită mult mai mult respect. Iar când vii cu bani de acasă pentru club, cred că e un lucru extraordinar. Dar nu Dănciulescu trebuie să vină cu bani acolo, alții trebuie să facă asta. Până la urmă clubul Dinamo are o istorie, iar cei care-l conduc trebuie să aducă bani”, a spus Florentin Petre, la ProSport.

florentin-petre-dinamo

Citește și ♦ Mărturia fanului care a infectat zeci de oameni la meciul Atalanta – Valencia: „M-am îmbrățișat cu alți suporteri și copii”