RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fost atacant al lui Dinamo, despre situația echipei din “Ștefan cel Mare”: “Jucătorii vin și pleacă, suporterii rămân”

Adrian Mihalcea (44 de ani) a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din etapa a 21-a a Ligii I.

Fostul jucător este de părere că suporterii de la Dinamo ar putea susține financiar echipa din “Ștefan cel Mare”dacă n-ar fi datorii mai vechi.

Totul a plecat de la acești investitori spanioli. La început, sincer, am avut încredere că e potent financiar (n.r. Cortacero) și că își permite să ducă aceste salarii. Din păcate a fost o mare minciună și lucrul ăsta s-a văzut asupra echipei. Băieții ăștia, DDB, jos pălăria, mă înclin în fața lor, pentru că reușesc din lucruri senzaționale. 

suporteri Dinamo

Și sportiv sunt bine acum, nu știu ce datorii sunt din urmă, dar echipa se poate salva. Sunt convins că dacă n-ar fi datoriile din urmă, dacă s-ar începe de la zero, cei din DDB ar reuși, prin atragerea de sponsori, să redreseze echipa. Au nevoie de punctul de plecare 0. Dacă pleci de la -3 milioane, e greu.

Problemele de la echipă nu afectează acest derby. A fost și va rămâne așa, cel puțin din perspectiva suporterilor. Jucătorii vin și pleacă. Nu știu câți din cei de la Dinamo sau Steaua simt într-adevăr ce înseamnă un meci contra rivalei, dar cei din galerie se pregătesc cu mult timp înainte pentru astfel de meciuri”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenor secund al echipei din Liga a 2-a Unirea Slobozia, potrivit gsp.ro.

mihalcea

Înaintea confruntării, FCSB e lider cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo e pe poziția a 9-a, cu 25 de puncte.

Citește și Cornel Dinu, despre defensiva FCSB-ului: “Cristea și Miron sunt mai mult de planton”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare