RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fost antrenor al lui Dinamo, amintiri despre duelul cu FCSB: “Sunt mândru că am învins în derby”

Dușan Uhrin Jr. (53 de ani) este ultimul tehnician al lui Dinamo care a izbutit o victorie împotriva rivalei FCSB.

Cehul era pe banca tehnică a alb-roșilor, la partida încheiată cu scorul de 2-1 pentru Dinamo, din februarie 2020. Golurile învingătorilor au fost marcate de Andrei Sin și Vali Lazăr, în timp ce pentru FCSB a înscris Florin Tănase, din penalty.

Dinamo este un club foarte special datorită fanilor unici pe care îi are! Mă simt mândru că am antrenat această echipă și îmi pare foarte rău pentru toate problemele care sunt acum la club.

Din punctul meu de vedere, toate jocurile lui Dinamo au fost speciale, dar recunosc că sunt mândru că am reușit să înving FCSB în derby. A fost într-adevăr cel mai important meci. Îmi amintesc că era o presiune foarte mare înaintea partidei.

Am pregătit meciul până la cele mai mici detalii, jucătorii au tras tare și uite că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău ca Dinamo nu a mai câștigat de atunci, dar sper să o facă în seara asta. Dinamo a fost un moment foarte special în cariera mea. Oamenii și suporterii din jurul clubului sunt unici. Cred că echipa are un antrenor bun în acest moment și îi doresc tot binele, să reușească să câștige cu FCSB”, a declarat Dușan Uhrin Jr., pentru ProSport.

dusan-uhrin-dinamo

Antrenorul ceh a vorbit și despre problemele financiare cu care se confruntă clubul din Ștefan cel Mare.

Cred că este o mare rușine cu ce fac acești spanioli la Dinamo! Nu există cuvinte care să descrie această situație! Au reușit să rănească sentimentele și să tradeze așteptările a milioane de oameni. Fanii au susținut Dinamo și când antrenam eu acolo.

program-ddb

Nu uitați că sunt unul dintre oamenii care au susținut și promovat proiectul DDB, când eram cu echipa în cantonamentul din Spania. Eu cred că e posibil ca suporterii să susțină integral clubul. De ce nu? Măcar ei știu ce e cel mai bine pentru echipă”, a mai spus Dușan Uhrin Jr.

 

uhrin bucurie gol
FOTO: Instagram Dinamo

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare