RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Formația din Liga 1 care a vrut să transfere de la FCSB: „Am vorbit cu Gigi Becali, ne-am înțeles imediat!”

Una dintre revelațiile acestui sezon din Liga 1 a fost foarte aproape de a transfera un fotbalist al „roș-albaștrilor” în pauza de iarnă din acest an!

Neînvinsă de 11 meciuri în campionatul României, nou-promovata FC Argeș este pe val în aceste momente, reușind să scape pentru moment de emoțiile retrogradării datorită parcursului de senzație din ultimele partide. Cu Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi pe banca tehnică, argeșenii s-a impus în ultima etapă în fața celor de la FC Voluntari, scor 1-0.

Președintele piteștenilor, Jean Vlădoiu, este unul dintre principalii „vinovați” pentru această schimbare radicală a echipei din ultima vreme. Fostul internațional a dezvăluit că FC Argeș a fost interesată în această iarnă atât de Marius Briceag de la FCSB, cât și de Antoni Ivanov de la Craiova, ambii ajunși în cele din urmă la Voluntari. Vlădoiu a mărturisit chiar că ajunsese la un acord cu Gigi Becali pentru transferul fundașului, dar acesta a refuzat mutarea în Trivale.

Am vorbit cu Gigi Becali pentru Briceag, după foarte mulți ani, special pentru jucător! A fost foarte drăguț și chiar am mai vorbit de câteva ori de atunci. Am avut mari probleme cu transferurile. Era foarte greu să conving un jucător să vină pe aceiași bani ca la Voluntari sau alte echipe care aveau multe puncte în fața noastră și chiar am pierdut astfel doi jucători

A vrut să ne ajute, ne-am înțeles imediat, dar Briceag a ales să meargă la Voluntari până la urmă. Domnul Becali ne-a ajutat și ni l-a dat pe Cristi Dumitru dacă l-am pierdut pe Briceag. L-am pierdut pe Marius Briceag și pe Ivanov. Noi am oferit aceleași condiții ca Voluntari și crede-mă că au acceptat să meargă mai degrabă la Voluntari! Și nu pot să îi contest pentru că poate aș fi făcut la fel în locul lor. Acuma poate regretă. Briceag am văzut că nu joacă. Ivanov pe cine putea să îl scoate pe Paljic? Am la mijloc în Șerban și Meza Colli doi jucători de mare senzație”, a declarat Jean Vlădoiu, potrivit Fanatik.

Citește și Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la naționala lui Rădoi! Fotbalistul care poate ajunge în curtea „roș-albaștrilor”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare