Florinel Coman s-a înțeles cu Orlando City, dar totul depinde de Becali! “Gigi le-a făcut o contraofertă echilibrată”

Florinel Coman este foarte aproape de un transfer în campionatul Statelor Unite, MLS! Fotbalistul în vârstă de 21 de ani s-a înțeles în privința condițiilor financiare cu echipa Orlando City. Totul depinde de Gigi Becali, care încă negociază suma de transfer pentru ‘perla’ de la FCSB.

Impresarul Giovanni Becali a anunțat că singurul lucru care mai trebuie pus la punct este suma de transfer. Gigi Becali este dispus să mai cedeze din pretenții, în contextul suspendării competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.

florinel-coman-fcsb

Suntem acolo cu jucătorul, nu e o diferență mare. Cu jucătorul nu e o problemă, cu 100.000 de euro în sus sau în jos. Ne vom aranja, mai ales că acel contract e pe 3 ani şi jumătate, e exact ce-i trebuie şi lui, să facă un pas spre altă echipă mult mai bună.

Un om important de la acel club a fost în România, l-a cunoscut pe Coman. Era șeful scouterilor de la acea echipă. Au stat 2-3 ore de vorbă cu el, i-a spus că îl urmărește de 7-8 luni. Gigi le-a făcut o contraofertă echilibrată având în vedere timpurile prin care trecem. Așteptăm un răspuns din partea lor.

Atunci au făcut o ofertă de 9 milioane de dolari, plătibili în trei ani de zile. Acum, Gigi le-a trimis un răspuns de 10 milioane plus niște procente, 40%“, a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

giovani becali

14 goluri și 10 pase decisive a reușit Florinel Coman în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile.

Orlando City, club fondat în 2008, s-a clasat pe locul 11 în sezonul trecut din MLS, în Conferința de Est, și nu a reușit calificarea în play-off. Cel mai scump jucător din lot este uruguayanul Mauricio Pereyra (30 de ani), cotat la 5 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Becali, ironizat de patronul Universității Craiova! Rotaru: “De ce să facă cineva transferuri acum?”