Florinel Coman a rămas pe lista portughezilor! Transferul s-ar putea face în iarnă

florinel-coman-fcsb

Florinel Coman ar putea fi protagonistul unui transfer important în această iarnă. Portughezii de la Sporting Lisabona nu au renunţat la ideea de a-l transfera pe jucătorul de la FCSB.

Jurnaliştii de la onefootball.com au aflat că românul a rămas în atenţia grupării portugheze. Sporting ar urma să facă o ofertă concretă pentru a-l transfera în următoarea fereastră de ‘mercato’, care va începe peste trei luni.

Sporting Lisabona nu este la prima încercare de a-l transfera pe Coman. Giovanni Becali a dezvăluit că portughezii au mai făcut o ofertă, refuzată însă de patronul FCSB.

„Coman a avut ofertă de 8 și apoi de 9 milioane de la Sporting Lisabona! Prima ofertă a fost de 8 milioane într-o singură tranșă, a doua a fost 9 milioane în două tranșe. Gigi a cerut 10 milioane, plus bonusuri și nu știu ce. Poate a făcut bine Gigi” – povestea agentul de jucători luna trecută.

Orlando City, ŢSKA Moscova şi Sheffield United sunt printre cluburile care şi-au mai manifestat intenţiile de a-l transfera pe Florinel Coman.

În vârstă de 22 de ani, atacantul de la FCSB este evaluat la 2,5 milioane de euro pe site-urile de specialitate.

În actualul sezon, Florinel Coman a reuşit un gol şi trei pase decisive în cele cinci meciuri în care a evoluat.