Florin Tănase și Ianis Hagi, ”față în față” cu trecutul! România-Macedonia de Nord, momentul oportun pentru replica celor doi jucători

Înaintea meciului dintre România și Macedonia de Nord, care marchează debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, foștii jucători de la Viitorul au fost avertizați de un adversar.

Nord-macedoneanul Boban Nikolov, fost jucător la Viitorul, joacă în prezent la Lecce, în Serie B. La echipa dobrogeană i-a avut coechipieri pe Florin Tănase și Ianis Hagi, iar acum are un mesaj pentru cei doi români.

“Da, o să fie un meci special pentru mine, până acum am jucat doar odată contra României, la U21, atunci cred că era echipa cu foştii mei colegi, Bălaşa, Tănase, Mitriţă, Nedelcu. I-am bătut 2-1, aşa că sper ca şi a doua oară să vină norocul. Să fie norocul de partea mea. 

Am vorbit şi cu Florin Tănase, şi cu Ianis Hagi, şi, dacă joc eu, am vorbit cu ei că e mai bine să nu joace. Eu joc mijlocaş central, aşa că o să ne ciocnim şi o să fie urât pentru ei.

ianis hagi 2

Chiar ne-am bucurat că o să ne întâlnim şi o să jucăm, chiar sper să fie un meci frumos. România e o echipă foarte bună şi cu tradiţie. O să ne aştepte un meci greu, am tot respectul pentru România şi sunt jucători foarte buni, aşa că o să vedem, noi plecăm cu şansa a doua”, a declarat Nikolov pentru Telekom Sport.

Boban Nikolov profimedia 0589117770
Boban Nikolov. Foto: Profimedia

Naționala lui Boban Nikolov și a lui Goran Pandev s-a calificat și la EURO, unde va avea meciuri și pe Arena Națională.

Partida România-Macedonia de Nord se va disputa în data de 25 martie, la ora 21:45, pe Stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein sunt celelalte adversare ale Tricolorilor din grupa preliminară pentru Campionatul Mondial din 2022.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pronosticul optimist pentru CE de tineret: “Avem o generație foarte bună”