RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Tănase, mediator între Gheorghe Mustață și Mihai Stoica: ”I-am explicat despre ce e vorba”

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, mediază scandalul dintre suporteri şi Mihai Stoica. Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor, l-a sunat pe jucător pentru a-i transmite propriul punct de vedere. 

Totul a pornit de la meciul de cupă pierdut de FCSB în fața rivalilor de la Dinamo cu 0-1, atunci când liderul galeriei lui FCSB i-a transmis lui Mihai Stoica să-și dea demisia.

„A fost opinia mea. Eu ce afirm, îmi mențin (n.r. demisia lui Mihai Stoica). Dacă noi mergem și jucăm cu Dinamo, mai repede îi menajezi pe jucători la un alt meci, că mai aveai 7-8 etape în față. I-ai menajat și ai luat bătaie la Mediaș. De ce i-ai mai menajat? De ce nu ai început echipa cu Coman, Olaru și Tănase și i-ai băgat în repriza a doua? De ce nu ai făcut invers? Ăsta este punctul nostru de vedere, ni-l menținem. Am susținut și susținem echipa.”  a declarat Gheorghe Mustață, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Managerul general al echipei a afirmat într-o postare pe Facebook că suporterii i-au înjurat fiica.

Liderul Peluzei Nord a dezvăluit, la aceeași emisiune, cu ce scop l-a contactat telefonic pe jucătorul lui FCSB: ”L-am sunat pe Tănase, în urmă cu câteva zile, i-am explicat despre ce e vorba, i-am spus să vorbească cu jucătorii și cu Toni Petrea să le transmită că noi vom fi necondiționat alături de echipă, îi vom încuraja, pentru că nu vrem să stricăm atmosfera la echipă”.

În urma scandalului, legătura dintre suporteri și Mihai Stoica s-a rupt cel puțin momentan.

CITEȘTE ȘI –>> Moruţan, decar pentru Galata! Turcii îl vor pe mijlocaşul FCSB

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare