CFR Cluj și FCSB au făcut un meci anost și tacticizat, încheiat cu scorul de 0-0. Ardelenii au păstrat distanța de trei puncte față de bucureșteni, cu 5 etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1. Florin Tănase este convins că roș-albaștrii au șanse la câștigarea campionatului.

La Cluj-Napoca, niciuna dintre echipe nu a trimis vreun șut pe spațiul porții. Campioana en titre a avut două bare, prin Vinicius și Moutinho.

E un rezultat negativ pentru noi. Ne pare rău că n-am reușit să câștigăm. În prima repriză, am avut o circulație bună de balon, dar în a doua repriză n-am mai făcut același lucru… am intrat în jocul lor și nu ne-am creat nicio ocazie. Ei au avut alea două bare din fază fixă și un șut cu stângul.

Nu cred că s-a pierdut titlul în seara asta, șanse mai sunt! Am greșit foarte mult cu echipele mici. Poate dacă riscam azi, obțineam victoria, dar și dacă pierdeam nu mai aveam nicio șansă la titlu. Dacă câștigăm toate meciuri, avem șanse foarte mari să luăm titlul. O să fie presiune și pe ei, eu cred că se vor încurca. În toate meciurile se pot încurca„, a spus Florin Tănase la DigiSport.

CFR este neînvinsă în play-off, în timp ce FCSB a pierdut cu Viitorul (1-2).