Florin Tănase, felicitat de Rusescu după recordul doborât

sursa foto: telekomsport.ro

Florin Tănase a marcat pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj şi a stabilit un nou record de eficacitate pentru perioada în care Gigi Becali a patronat vicecampioana din Liga 1.

Tănase a înscris 22 de goluri în actualul sezon, cu unul mai multe decât reuşiseră Claudiu Răducanu (în 2003) şi Raul Rusescu (în 2013).

Căpitanul lui FCSB a primit felicitări chiar din partea unuia dintre deţinătorii recordului doborât. Raul Rusescu l-a lăudat pe Tănase, care va rata meciul de la Botoşani din cauza cumulului de cartonaşe.

“Îl felicit, mă bucur pentru el, are un sezon fantastic. Ținând cont că a marcat foarte multe goluri și că este căpitanul echipei, cred că le va lipsi la Botoșani”, a spus Raul Rusescu, pentru Digisport.

FC Botoşani – FCSB se va juca joi, de la 19:45. Înainte de etapa a şasea din playoff, FCSB este la două puncte în urma liderului CFR Cluj.

tanase
Florin Tănase

Transferat în 2016 de la Viitorul, Florin Tănase este evaluat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate. Contractul căpitanului de la FCSB expiră în 2023.

După meciul cu CFR Cluj, Tănase a avut un schimb de replici de la distanţă cu patronul Gigi Becali. Căpitanul FCSB i-a reproşat lui Becali subţirimea lotului, însă răspunsul a venit imediat.