Florin Tănase, golgheterul Ligii 1 vrea să “recidiveze” și la națională: “Sper să marchez, îmi doresc din tot sufletul!”

Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului și golgheterul la zi în Liga 1 este mulțumit după victoria în fața campioanei României, CFR Cluj.

Derby-ul etapei cu numărul 28 din Liga 1, dintre FCSB şi CFR Cluj, disputat pe Arena Naţională, s-a terminat victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 3-0.

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor a dublat avantajul formației pregătită de Toni Petrea în minutul 62. Golgheterul Ligii 1 spune că în săptămâna premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, el și colegii săi s-au pregătit foarte bine pentru meciul cu formația ardeleană. Florin Tănase consideră că acestă pauză competițională legata de meciurile echipei naționale a României o poate scoate din forma bună în care se află acum FCSB. Florin Tănase speră să “recidiveze” și la prima reprezentativă a României dacă selecționerul Mirel Rădoi va apela la el.

“Ne-am organizat foarte bine în această săptămână, am fost foarte agresivi cu o atitudine foarte bună din primul minut și după acel roșu al lui Arlauskis a fost mult mai ușor. Dacă noi nu dăm 3-4 goluri pe meci nu mai jucăm ca o echipă. Am avut mereu încredere dar acum rămâne de văzut cum ne prezentăm după această pauză. Noi avem un dezavantaj suntem foarte mulți jucători la loturile naționale.

FCSB victorie

Rămâne de văzut cum vom fi după acestă pauză. Voi merge acolo să dau totul daca se va apela la mine și să avem rezultate foarte bune, cu siguranță că mister (nr. Mirel Rădoi) va face tactica în funcție de adversar și daca se va apela la mine voi da totul. Sper să marchez și la echipa națională, îmi doresc din tot sufletul.” a declarat Florin Tănase după finalul partidei

18 goluri a marcat Florin Tănase în actualul sezon din Liga 1.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 63 de puncte acumulate în urma celor 28 de jocuri disputate până acum în campionat.

Citește și VIDEO | Victorie fabuloasă în derby! FCSB a câştigat la scor meciul cu CFR: Arlauskis eliminat, Moruţan, gol de pus în ramă