RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Tănase, discurs acid după dubla reuşită cu Astra: ,,Vor să-şi bată joc de munca noastră”

Meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, disputat pe Naţional Arena, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Golurile partidei au fost marcate de Dennis Man în minutul 78 şi Florin Tănase, care a reuşit o dublă, în minutele 81 şi 89.

Florin Tănase, căpitanul ,,roş-albaştrilor”, a comentat prestaţia echipei FCSB din această seară, la finalul celor 90 de minute. Mijlocaşul este bucuros de victoria echipei şi a vorbit şi despre cantonamentul din Antalya, contestat de mai mulţi rivali din campionat. Acesta este de părere că sunt doar răutăţi din partea celor care au comentat decizia FCSB-ului de a se pregăti în Turcia.

,,Sunt bucuros că am luat punctele, aveam nevoie de ele pentru a ne distanţa de Craiova şi de CFR Cluj. Sunt bucuros pentru victorie, mai presus de orice, ne dă încredere. Astra e bine aşezată în teren, ştiau să strângă în centru, nu ne-au dat foarte multe spaţii, aşa e cu echipele care se apără jos.

Dacă dădeam gol în prima repriză, era altceva. Ce să se facă FCSB fără mine şi Man? Nimeni nu e de neînlocuit, mai ales la un club mare cum e FCSB. Suntem toţi în cursa pentru a lua puncte cât mai multe. Nu înteleg de ce atât de mulţi oameni ne vor răul. Noi am făcut un lucru normal, am mers în cantonament, ne-am pregatit.

Citeşte şi Toni Petrea, nemulţumit şi după 3-0 cu Astra: ,,N-am luat deciziile cele mai bune!” Mesaj pentru Man şi Tănase

Vor să-şi bată joc de toată munca noastră. Se putea cere o derogare, ceva, ca toate echipele să meargă în cantonament. Sunt răutăţi, cu siguranţă. Ne-a fost greu să schimbăm temperatura. Am stat ieri prin aeroport, am avut probleme cu avionul. Dacă ar şti ei prin ce-am trecut…”, a declarat Florin Tănase la finalul jocului cu Astra.

După acest meci, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, unde a acumulat 37 de puncte în cele 16 meciuri disputate până acum. De cealaltă parte, Astra Giurgiu rămâne pe locul 12 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în tot atâtea etape disputate.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare