Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Florin Tănase chiar dacă nu mai face parte din organigrama FCSB. Fostul director sportiv s-a referit la faptul că jucătorul vicecampioanei a fost acuzat în dese rânduri că foloseşte simulări pentru a obţine lovituri de pedeapsă.

Mihai Stoica susţine că stilul lui Tănase s-a schimbat mult după accidentarea suferită în 2016. Fotbalistul roş-albaştrilor a câştigat forţă suficientă pentru a câştiga dueluri fizice unu la unu.

Tănase se bate pentru orice minge. Nu renunță niciodată la luptă. Faptul că el cade fără să fie faultat este o legendă. Aș vrea să vin la o emisiune și să fac un montaj, să vedeți câte lovituri de pedeapsă au fost refuzate Stelei în urma unor faulturi, evidente, comise în suprafața de pedeapsă asupra lui Tănase. Tănase, după accidentare, când și-a câștigat fizicul ăsta, pe care nu-l avea înainte, nu mai cade fără contact, a susținut Mihai Stoica.

Reacția lui Mihai Stoica a venit după ce Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au susținut că nu a fost penalty la Tănase, în meciul dintre FCSB și Sepsi.

După acel meci, Tănase a reacţionat cu ironie la interviurile de la final: Mă așteptam să-mi dea galben, după care a continuat: A fost o minge pe sus între mine și jucătorul advers, m-am pus pe direcție și m-a lovit în picior.

3 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Florin Tănase în actualul sezon din Liga 1.