Bogdan Vintilă va fi noul antrenor de la FCSB și va fi prezentat astăzi. După meciul tur cu Vitoria Guimaraes din Europa League, Florin Tănase a avut numai cuvinte de laudă pentru Vintilă, pe care îl știe de la Viitorul.

FCSB are o singură victorie în ultimele opt meciuri oficiale, dar păstrează șanse de calificare în grupele Europa League, după 0-0 la Giurgiu cu Vitoria Guimaraes.

A fost ultimul meci pe banca tehnică pentru interimarul Vergil Andronache (48 de ani), care va rămâne în staff-ul FCSB.

Nu ştiu nimic despre ce antrenor va veni, vom vedea mâine. Am citit şi noi în presă, îl ştiu pe Vintilă de când era la Viitorul. Sper să facă o treabă cât mai bună aici. A învăţat mult fotbal de la domnul Hagi. Sper să facem o treabă bună, dacă va veni el. Am schimbat antrenorul şi înaintea meciului cu Mlada, nu văd să fie o problemă.

Dânsul (n.a. – Vergil Andronache) va fi foarte fericit dacă ne vom califica cu noul antrenor. Cu siguranță va rămâne alături de noi. Suntem o echipă bună, care joacă bine și sperăm să o facem și mai bine în Portugalia„, a spus Florin Tănase la Pro X.

Bogdan Argeş Vintilă (47 de ani) le-a antrenat în carieră pe Concordia Chiajna, Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

Fostul portar a jucat la Steaua între 1990 și 1993.