Florin Talpan, mustrat după ce s-a luat de George Ogăraru: ,,O ia pe arătură! N-o să ajungi niciodată comandant la Steaua”

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a avut un discurs dur la adresa lui George Ogăraru, care a pătruns deja pe noua arenă din Ghencea.

După ce fostul fundaş de la Steaua a devenit oficial al clubului, Florin Talpan nu a ezitat să-l ,,înţepe” prin diferite discursuri pe care le-a susţint.

talpan

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, îl trage de mânecă de Florin Talpan, pentru că nu concepe ca cineva să se ia de George Ogăraru, care a făcut performanţă la echipa Steaua. Acesta îi mai transmite că nu va ajunge niciodată comandant la Steaua.

Vreau să îi mai spun și lui Talpan că a început să o ia rău pe arătură, iar suporterii din Peluza Sud trebuie să intervină. Nu te poți lua și de George Ogăraru. Băiatul ăla este un copil crescut în Ghencea, iar el este copilul Stelei. Ne-a reprezentat cu mândrie la Ajax, iar dacă mergem acolo cred că olandezii îl respectă mai mult decât noi, iar lui Talpan zic eu că trebuie să îi fie bătut obrazul.

mitica dragomir

Omule, nu o să ajungi niciodată comandantul clubului Steaua. De asta ai facut tot acest circ cu procesele pentru că tu ai crezut că dacă îi vei lua Steaua lui Gigi Becali te vor pune aia comandantul CSA. Ești un bun jurist, dar procesele te-au măcinat psihic și începi să ataci pe toată lumea din jurul tău și ai devenit un om frustrat. Este mare păcat, dar Talpan prea a început să dea în oamenii din Ghencea. O să își dea seama într-o bună zi de tot răul pe care l-a făcut steliștilor, după ce a spart Steaua în două tabere., a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

lumanare talpan 2

Citeşte şi Ultimele detalii despre conflictul dintre CSA – FCSB: “Vor să îi transmită lui Gigi Becali să vină să joace în Ghencea!”