RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Talpan, asediu la LPF şi FRF! „Daţi-ne locul în Liga 1!”

Florin Talpan a pornit o nouă bătălie în războiul fără sfârşit cu FCSB, FRF şi LPF. Juristul CSA Steaua cere nici mai mult, nici mai puţin decât locul din Liga 1 ocupat în acest moment de FCSB.

Talpan acuză FRF şi LPF că întreţin confuzia conform căreia FCSB este continuatoarea de drept a echipei Steaua Bucureşti. Juristul acuză oficialii celor două foruri ale fotbalului românesc că nu au transmis adrese oficiale către UEFA care să pună capăt oricărui dubiu.

Juristul clubului din Liga 3 a trimis o somaţie către LPF şi FRF, prin care cere ca locul ocupat de FCSB să fie atribuit clubului Ministerului Apărării.

Solicitările din notificarea trimisă de CSA Steaua

  • „prezentarea corectă a palmaresului Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București în toate materialele de promovare a UEFA și în statisticile prezentate pe site-ul uefa.com, noi fiind înființați în anul 1947”
  • „rectificarea pe site-ul dumneavoastră a palmaresului deținut de către SC Fotbal Club FCSB Sa, fostă SC Fotbal Club Steaua București SA, care s-a înființat în anul 2004. Pentru evitarea confuziei, solicităm prezentarea clubului înființat în anul 2004, în toate materialele UEFA sub altă denumire decât Steaua București deținând palmaresul nostru”
  • „excluderea SC Fotbal Club FCSB SA din orice competiție euroepană deoarece pe rea credință a fost inclusă în Liga 1 cu complicitatea Federației Române de Fotbal”
  • „dezafilierea SC Fotbal Club FCSB Sa”
  • „predarea locului în Liga 1 Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București întrucât SC Fotbal Club FCSB Sa s-a afiliat Federației Române de Fotbal în mod fraudulos”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare