Florin Prunea mai speră la play-off! “Să o luăm de la început” | Care e situația lui Mihai Popescu

florin-prunea-dinamo

Dinamo a pierdut la Botoșani cu 1-0 și are șanse minime să mai prindă play-off-ul Ligii 1. Președintele ‘câinilor roșii’, Florin Prunea, nu vrea să renunțe la luptă și anunță un ‘restart’ la echipă. Poziția antrenorului Dusan Uhrin nu este în pericol.

Puștiul Alexandru George Cîmpanu a dat lovitura în minutul 90. Atacantul în vârstă de 19 ani a înscris abia al doilea gol din carieră în Liga 1.

FC Botoșani a dominat-o pe Dinamo la toate capitolele și a ratat multe ocazii de gol.

Noi vorbim (n.a. – cu Dusan Uhrin) și știm exact ceea ce avem de făcut. De mâine ne vom apuca de treabă pentru că vacanța este scurtă. Trebuie să ne apucăm să muncim. Să o luăm de la început.

Echipa a avut atitudine, din păcate am pierdut. Terminăm un an în care nu ne așteptam să fim atât de departe de play-off. Șanse mai sunt, mai sunt meciuri de jucat. Atâtat timp cât mai sunt trebuie să credem în ele“, a spus Florin Prunea.

Situația lui Mihai Popescu

Fundașul Mihai Popescu nu a făcut deplasarea la Botoșani, deși este apt de joc. Popescu a fost un om de bază în centrul apărării dinamoviste în acest sezon.

Situația lui Mihai Popescu este una simplă. A avut o discuție cu antrenorul și amândoi au hotărât să rămână la București. Sunt discuții private pe care le-a avut cu Dusan și nu ar fi corect ca eu să le fac publice“, a precizat Florin Prunea.

Sunt șanse mari ca Mihai Popescu (26 de ani) să plece de la Dinamo în această iarnă. Fundașul central este cotat la 600.000 de euro, potrivit Transfermarkt.