Florin Prunea îi pune la zid pe fani! “Am văzut oameni desfigurați de ură! Ăsta nu este Dinamo”

Președintele clubului Dinamo, Florin Prunea, a declarat că atitudinea fanilor față de Eugen Neagoe a generat o presiune suplimentară pe antrenor, care a cedat. Neagoe a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova și este la Spitalul Floreasca.

Meciul Dinamo – Craiova a fost întrerupt în minutul 25, după ce lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe banca de rezerve. Personalul medical a încercat timp de mai multe minute să îl stabilizeze pe Neagoe, apoi a fost transportat cu ambulanța la spital.

Primele investigații făcute la Spitalul Floreasca au concluzionat că Eugen Neagoe a suferit un infarct cardiac inferior. Starea antrenorului este stabilă.

Am avut noroc și a scăpat! A fost la un pas de o mare tragedie! Cred că n-ar trebui să mai vorbim despre fotbal în aceste momente. Atâta ură n-am văzut în viața mea! Toată lumea atacă pe toată lumea. Am văzut oameni desfigurați la față de ură, și la Constanța și aici. Pentru ce? E un simplu sport! Nu pot să-mi dau seama de unde s-a adunat atâta ură sau ce se întâmplă.

A fost afectat din prima zi când a venit aici. N-am crezut că se poate ajunge aici. Dacă știam, îl lăsam naibii de fotbal și ne apucăm de altceva. L-am văzut toată săptămâna dialogând destul de greu. L-am văzut preocupat, a fost stres.

Atâta ură nu pot să înțeleg! Am crescut la clubul ăsta. Am cunoscut șefi de galerie, oameni adevărați. Ăsta este Dinamo? Nu mai recunosc clubul! Nu pot să-i înțeleg! Bun, nu merge treaba, pleacă antrenorul, pleacă președintele. Dar în halul ăsta, să ajungem la chestiuni de viață și de moarte? Nu pot să înțeleg! Acesta nu este Dinamo!

În primul rând, îl sfătuiesc pe Eugen Neagoe să se odihnească și să se lase de fotbal. Să nu murim pe stadioane! N-are nicio vină, a venit aici săracul să muncească, să facă treabă. Culmea, a fost și jucător al lui Dinamo, a marcat pentru Dinamo. Deocamdată, suntem în stare de șoc… importantă este refacerea lui Eugen.

Am auzit-o pe doctoriță că a fost foarte, foarte aproape de o mare nenorocire. Am fost acolo când i-au dat șocul și bine că a pornit aparatul ăla, că parcă a trecut o viață de om!“, a spus Florin Prunea la DigiSport.

Pe teren, Universitatea Craiova a învins Dinamo cu 2-0, după reușitele lui Bărbuţ (35′) şi Roman (66′).